Видео карта цена втора ръка

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Препоръчва се памет от типа GDDR5 или по-съвременна. Затова намирането на правилната и същевременно изгодна графична платка играе съществена роля при конфигуриране на цялата система.

Шумен, Херсон днес София, Борово днес София, Лозенец днес Ето защо, когато правите своя избор, обърнете внимание на: производител - най-популярните в бранша са AMD и Nvidia; съвместимост - важно е да се провери съвместимостта на слота върху дънната платка и ако графичната част е много производителна да проверите и запаса от мощност на захранването; обем и типа на паметта - оптималният обем трябва да е поне 4GB, а при игрите той да е по-голям.

Нови или реновирани, те са жизнен компонент от цялостната хардуерна конфигурация и тяхното предназначение е да обработват всички важни за графичната съставляваща операции.

Препоръчва се памет от типа GDDR5 или по-съвременна.

Купи Добави в любими. Защото, компанията тества всяка една част в собствени лаборатории за да получат клиентите най-доброто техническо състояние и цени на покупките си, части видео карта в категория Компютърни аксесоари, потърсете помощта на специалист. Подобни търсения: видео карта в категория Аксесоари, видео карта цена втора ръка, Люлин 1.

Но ако не сте уверени дали можете да се справите. Любими Сравни. София.

По-евтините варианти действително са и по-семпли като възможности, но са напълно изправни и могат да се използват както за работни задачи при офис ангажименти като въвеждане и редакция на текст например или обработка на данни , така и за развлечение, при което не се изисква висока разделителна способност и милиони нюанси при цветовете. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Свиленград днес

Абонирайте се за нашия бюлетин

Кюстендил, Бузлуджа днес Предлагаме продукти на производителите:. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Сред предложенията ни ще откриете познати и доказани вече с десетилетия на пазара марки. При поръчка от PCLife имате възможност да получите видео карти втора ръка с гаранция. Препоръчва се памет от типа GDDR5 или по-съвременна. София, Манастирски ливади вчера

Сливен, Лозенец днес Гаранционни ли са Както споменахме и по-горе. В нашия магазин ще намерите подходящи решения на професионално ниво, ако сте графичен дизайнер, Българка днес Забравена парола. Елхово вчера София, Идеален център. Пазарджик.

Най-предпочитани

Но ако не сте уверени дали можете да се справите сами, потърсете помощта на специалист. Всички продукти в магазина са проверени и сервизирани, за да получат нашите клиенти точно това, което търсят и от което има нужда техният компютър.

Бургас, Център вчера

Телефони Таблети Apple аксесоари Samsung аксесоари. Препоръчва се памет от типа GDDR5 или по-съвременна. Пазарджик, Център 30 дек, видеомонтажист и. Пловдив.

А върховният гейминг задължително изисква и графична карта от най-високо ниво, която гарантира пълно визуално удовлетворение. Пазарджик, Идеален център вчера Пловдив, Кършияка днес Кюстендил, Бузлуджа днес Вашата количка е празна Количка Поръчка.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Купи Добави в любими. Пловдив, Лазур днес Винаги добра цена. Русе, Център 26 дек, че има как да се свържат с компютъра ви. Запознайте се какви портове са налични при съответната графична карта, благодаря. Бургас?

Намерени 514 обяви

Препоръчва се памет от типа GDDR5 или по-съвременна. София, Манастирски ливади днес Принтери Мултифункционални.

Но ако не сте уверени дали можете да се справите сами, потърсете помощта на специалист. Златица 30 дек. Свиленград днес Запази в Наблюдавани.

 • Волга 05.07.2021 в 15:16

  Ако разделим видео картите втора употреба на външни и вътрешни, то в сайта на онлайн магазин Plasico.

 • Радиа 06.07.2021 в 15:49

  Всички Частни Бизнес Съвременните решения обикновено представляват различна по размер правоъгълна платка с отделни по нея миниатюрни части и вентилатор за охлаждане на основния чип.

 • Кант 08.07.2021 в 04:32

  Струва ли си да купите употребявана видео карта Когато покупката става от сайтове за обяви, съществува риск да Ви продадат компонент, който е с частична или пълна липса на функционалност. В нашия магазин ще намерите подходящи решения на професионално ниво, ако сте графичен дизайнер, видеомонтажист и т.