Общинска банка електронно банкиране

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Call2Know - най-близкият ни банков клон е вашият телефон. Можеш да задаваш индивидуални права за достъп до всеки един продукт.

Плащане на комунални услуги. Каква информация можете да получавате: за дебитни карти и карти с минимален неснижаем остатък VISA и MasterCard - достъпно салдо и данни за последните 3 транзакции, извършени с картата за ползвани кредитни продукти — продукт, одобрен размер на кредита, валута и дата на следваща погасителна вноска за ползвани депозитни продукти, спестовни продукти и разплащателни продукти - продукт, срочност, текущ размер на депозираната сума текуща сума за депозити с довнасяне , валута, дата на откриване и лихвен процент на год.

Клонове с удължено време. В случай, че клиента не разполага с пари в брой, то той може да плати с разполагаемата си част от картата. Такси и комисиони.

Виж също Важна информация свързана с максималната сигурност на онлайн разплащанията. Достъп до системата и нареждане на преводи. Софтуерен токън m-Token Postbank. Тарифи: Advertising. ProB nking е система за онлайн банкиране на ПроКредит Банк.

 • Нареждане на преводи. Какви допълнителни предимства ти предлага e-Postbank: Избираш кои от ползваните от банката продукти и услуги да бъдат видими в твоето интернет банкиране.
 • Резултати от търсене Търси в сайта.

Call2Know - най-близкият ни банков клон е вашият телефон. Софтуерен токън m-Token Postbank. Високото ниво на сигурност е приоритет за нас! Общинска Банка www. Регистрация за услугата.

 • Резултати от търсене Търси в сайта.
 • Какво печелите?

Можете да го правите от офиса или дома, или изобщо да не се занимавате с това, общинска банка електронно банкиране. Необходимо е наличие на телефонна линия и елекрическо захранване. Съвети за сигурност. С ProB nking можете да извършвате плащания в лева и валута по всяко време и от всяко място с достъп avengers infinity war budget Интернет. Какво печелите.

Дали ще извършваш преводи или само ще виждаш баланс и движения - решението е твое.

Електронно банкиране

Допълнително потвърждаване на преводи. MKB Unionbank www. Допълнително потвърждаване на преводи. За нормална работа при потвърждаване, отказване, изпращане на преводи и функционалности, изискващи цифрово подписване, браузърът трябва да може да подписва цифрово PKCS 7 и

Плащане на комунални услуги. MKB Unionbank www. Call център: 18 За ползване на Услугата е необходимо компютърната конфигурация да отговаря на следните изисквания:. Нареждане на преводи. Всички операции през дигиталните канали на банката са значително по-евтини от традиционното банкиране в клон.

Интернет банкиране

Всички операции през дигиталните канали на банката са значително по-евтини от традиционното банкиране в клон. Можеш да задаваш индивидуални права за достъп до всеки един продукт. Създава имидж на търговеца, като показва доброто отношение съвременни средства за разплащане и възприемчивостта към новите тенденции в обслужването.

 • При желание за допълнителна сигурност можеш да създадеш допълнителни правила по сметките си, които включват различни права на отделни потребители за създаване, подписване и изпращане на преводи.
 • Какво печелите?
 • Резултати от търсене Търси в сайта.
 • Чрез тоналното му набиране по телефона, системата го идентифицира и той получава достъп.

Статистиката показва, парно, клиента е готов да похарчи повече средства. И още: Предоставили сме и възможността за проверка и плащане на сметки за комунални услуги и месечни задължения към търговци. Достъп до системата и нареждане на преводи. Какви са ползите от това да управляваш финансите си онлайн, общинска банка електронно банкиране. Време: не ви се налага да посещавате на място няколко доставчика и да заплащате лично сметките си.

Oнлайн подписване на документи. Работното време на банката вече не е проблем за .

Интернет банкиране

Често задавани въпроси. Кодът може да се персонализира по желание на клиента. Достъп до системата и нареждане на преводи. Нареждане на преводи.

SoGeCash Net. За нормална работа при потвърждаване, което позволява на търговците да приемат разплащания чрез дебитни и кредитни карти, отказва. Oнлайн подписване на документи?