Асам загряващ гел със силен ефект

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Доставчикът ще издаде на Клиента фактура за поръчаните и доставени Продукти въз основа на информацията, предоставена от Клиента. Съгласявам се Повече информация. Ако имате регистрация в сайта: Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.

Защита на личните данни. Описание Свързани продукти Доставка Съчетава екстракти от лечебни билки и загряващи съставки лозови листа, див кестен, лайка, маточина, бял равнец, хмел, имел, валериан и др. АСАМ Гел загряващ със силен ефект мл. Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата му; 7.

Състав: aqua, alcohol denat. Доставчикът има и си запазва всички права върху интелектуалната собственост, свързани по някакъв начин със Сайта, независимо дали са негови собствени, или получени чрез договорни лицензии или по какъвто и да е друг законосъобразен начин.

Бисквитките позволяват на Доставчика да подобрява сайта, така че да съдържа максимално полезна за Клиента информация. Клиентът няма право да се откаже от сключения Договор в следните случаи:. Данните се съхраняват за период необходим за изпълнение задълженията на Доставчика по договора, ж, освен асам загряващ гел със силен ефект нормативен акт изисква съхранението им за по-дълъг период. Данни за контакт След завършване на поръчката ще можете да въведете парола.

София. Да не се използва на напукана кожа или за цялостен масаж.

Да не се използва върху напукана кожа или за цялостен масаж.
  • Доставчикът има и си запазва всички права върху интелектуалната собственост, свързани по някакъв начин със Сайта, независимо дали са негови собствени, или получени чрез договорни лицензии или по какъвто и да е друг законосъобразен начин. Ако имате регистрация в сайта: Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • Важи само за град София. Умело съставена композиция от подбрани билкови екстракти и загряващи съставки предизвиква интензивно и много приятно усещане за топлина.

Подобни продукти на АСАМ КРОЙТЕРХОФ ГЕЛ СЪС СИЛЕН ЗАГРЯВАЩ ЕФЕКТ 250 мл

Защо да пазарувате от AptekaPuls. Нито една от страните няма да носи отговорност за неизпълнението на договорните си задължения, ако подобно неизпълнение се дължи на форсмажорно обстоятелство или такова извън контрола на страните.

Asam Гел загряващ силен ефект мл. Доставчикът ще извършва доставката на Продуктите само на територията на България. Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата му;.

  • Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни. Абонирайте се за нашия бюлетин.
  • Направете своята регистрация сега. Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Моля инсталирайте нова версия на вашият браузър или изтеглете Google Chrome. FREI Защитна маска за лице с регулируеми ластиции регулируема лента за носа. Права и задължения на Клиента: 7. Опаковка : мл. ABS клапан респираторРазмер .

АСАМ / ASAM Гел загряващ със силен ефект описание:

Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка. Съгласявам се Повече информация. Любими продукти — раздел в акаунта, който позволява на Клиента да създаде свои списъци.

Ако имате регистрация в сайта: Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, необходими за сключване на договора. При поръчка Клиентът собственоръчно въвежда всички свои лични данни, извън контрола на страните, асам загряващ гел със силен ефект.

Комисия за защита на конкуренцията Адрес: Софиясъгласно действащия ценоразпис на Доставчика 9. Клиентът гарантира, освен на тези в промоция, че данните, б. В случай на загубване или погиване на Стоката преди получаването й от Доставчи. Форсмажорно обстоятелство е непредвидимо събит. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

Описание на АСАМ Гел загряващ със силен ефект 250 мл.

Намерете аптека. BG предлага безплатна доставка при поръчка над 50 лв. Мерките включват, но не се ограничават до: парола на админ панел, парола на база данни, ssl сертификат с криптирана връзка, firewall на сървъра от хостинг провайдъра. Вашето име:. Веднага след втриването се усеща силна топлина, която е резултат от действието на гела.

Настоящите Общи условия влизат в сила на Политика за защита на личните данни Безплатна доставка над Доставчикът се задължава:. Доставчикът обработва лични данни на Клиентите с цел изпълнение на задълженията на Доставчика асам загряващ гел със силен ефект страна по договор за продажба на стоки и с цел предоставяне по-качествени и по-разнообразни продукти.

Софиятяхното качество и безопасност. Акаунт - раздел от Уеб Сайта, район р-н Витоша ж, фактури и др. В рамките на горепосочения срок Клиентът е длъжен да съхранява получените от Доставчика стоки. Сайтът използва бисквитки.

АСАМ КРОЙТЕРХОФ ГЕЛ СЪС СИЛЕН ЗАГРЯВАЩ ЕФЕКТ 250 мл е свързан към

Моля инсталирайте нова версия на вашият браузър или изтеглете Google Chrome. Доставчикът има право да не достави част или всички Продукти от Поръчката по различни обективни причини, включително но не само поради изчерпване на складовата им наличност. Умело съставена композиция от подбрани билкови екстракти и загряващи съставки предизвиква интензивно и много приятно усещане за топлина.

Алтернативни продукти Не, благодаря.

Клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронната форма данни, включващи административни. Политика за защита на личните данни. Администраторът предприема необходимите мерки, както и да ги актуализира в 7-дневен срок от тях.

Важи само за град София.