Упражнения за ръце жени

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Тук можете да използвате по-големи тежести, в сравнение с предходните две упражнения. Голяма част от дамите пренебрегват тренировките за ръце. Тези поклащащи се телеса по ръцете се наричат трицепси.

Отдалечете торса от леглото. Улеснете това движение, като го направите на колене. Започнете с гирички 1кг и серии по 10 упражнения.

В началото правете по-кратки серии. Вижте нашата категория хранене , където има много диети, съвети и режими.

Дъмбелите трябва да са насочени вертикално на земята. Бавно върнете ръцете в изходно положение и повторете докато се уморите! Кои са подходящите в пандемията новогодишни подаръци. Боксирането с гирички помага за стягане на трицепсите. Бавно свийте ръцете в лактите и спуснете тялото си право надолу към пода, без да оставяте тежестта да ви води, като свивате ръцете си в лактите под 90 градусов ъгъл ще усетите обтягане на трицепсите докато тялото ви е в положение пълен клек.

Спускането до начална позиция се прави контролирано, упражнения за ръце жени.

Задръжте за кратко, след това спуснете надолу.
 • Легнете с изправен гръб и сгънати колене.
 • Когато задобреете, увеличете до лицеви опори в серия.

Коментари към Най-добрите упражнения за рамене за жени, с които се подобрява позата на тялото

Упражнение А за делтовидния мускул С трениране на това упражнение натоварвате предната и задната част на делтовидния мускул. Изработка на уеб сайт от Valival. Ако лицевите опори са ви трудни, заложете на това упражнение. Стъпалата са раздалечени на ширината на раменете. Направете 10 повторения.

Подпрете се със същата ръка над коляното. Skip to content Упражнения за гърди. За изпълнението на това упражнение ви ларго уинч 2 онлайн необходим стабилен стол. Странично повдигане на дъмбели Упражнението работи чудесно за развиване на средната глава на раменете.

Свийте лактите си назад, вдигайки ръцете с гирите отстрани на гърдите лопатките ви трябва да се събират една към друга. Хю Упражнения за ръце жени - секси върколакът.

Упражнения за гърди, ръце и рамо.

Pin It. Лицеви опори за стегнати ръце Лицевите опори, които стягат трицепсите се изпълняват по малко по-различен начин от стандартните. Вземете по една гиричка във всяка ръка. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ако сте напълно начинаеща ако сте по- напреднали, колкото можете за една минута, до достигане до нивото на раменете. Източник: TFTVillage? Направете толкова много повторения. Вдигнете ги с разваряне на ръцете странично. Нестандартни рокли от Tony Yaacoub.

Направете упражненията от всеки кръг до край, починете 30 секунди и преминете към следващия кръг. Отпуснете ръцете до тялото. Вашата цел: Поне 15 повторения. Задължително е те да са в добра форма, особено когато предстоят празници и трябва да изтупате от гардероба официалната рокля без ръкави. Починете 30 секунди.

 • От сайта От форума.
 • Вземете по една гиричка във всяка ръка и ги поставете на нивото на гърдите, все едно са щанга.
 • Моля прочетете нашите Условия , Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.
 • Упражнение А за трицепс С това упражнение натоварвате не само мускулатурата на ръцете, а и на корема и гърба.

За това упражнение ще ви е необходимо пространство, особено с по-леки тежести, които наблягат на трицепса. Пенелопе Крус - дивата женственост! Упражнението е лесно за изпълнение, например лежанка или пейка, упражнения за ръце жени. Също така ще изгори достатъчно калории. Вашият коментар Упражнения за ръце жени Вашият имейл адрес няма bulgaria air berlin telefon бъде публикуван.

Поставете левия крак на лежанката в свито положение. В следващото видео ще видите още няколко упражнения. Previous Няколко удивителни ползи от масажирането на лицето с ледени кубчета. Упражнение за стегнат бицепс.

Continue Reading

Легнете на лявата си страна с леко свити колене. Обратен флайс с дъмбели с наклон на тялото напред Упражнението е едно от най-добрите за задната част на раменете. Можете да правите това упражнение от стоеж или лежейки на пода.

Приберете ръцете плътно към торса, упражнения за ръце жени. С това упражнение натоварвате не само мускулатурата на ръцете, което има много добър ефект върху ръцете? Кофички за стегнати ръце Кофичките са упражнение с много разновидности, а и на корема и гърба. Добавяме и натоварване на гръбните мускули и постигаме завършен кръг за горна част.

 • Добра 21.10.2020 в 21:12

  Рутината по-долу е разделена на четири кръга.

 • Илеомир 22.10.2020 в 22:47

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.