Samsung grand neo duos plus

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Габрово област Габрово гр. Samsung Galaxy Grand Neo Plus.

Запиши търсенето. Височина Информация за височината - взема се предвид вертикалната страна на устройството при стандартната му ориентация за употреба. Тъч скрийн за телефони за samsung galaxy grand , 2. За PhonesData PhonesData е уеб сайт в който може да намерите информация за пълните технически характеристики на всички смартфони. Основните разлики са три - по-малък екран, по-слаба камера и липса на поддържка на 4G мрежи нещо, което все още слабо вълнува българските потребители поради липса на предлагане.

Характеристики Информация за някои от характеристиките на SIM картата -ите на устройството. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Силистра област Силистра гр. Цена по магазините на Samsung Galaxy Grand Neo Полезни съвети: възможно е посочените цените да са променени.

Разделителна способност на видеото Информация за максималната разделителна способност на видеото, която камерата може да записва. Samsung Galaxy Grand Prime цветен калъф тип тефтер със силиконово легло гр.

Преди закупуване на продукта, проверете реалната цена в желаният магазин.

 • Високоговорител Слушалка Радио Информация дали устройството има радио или не.
 • Силистра област Силистра гр.

Марка и модел

Списък с някои от по-основните видео файлови формати и кодеци, стандартно поддържани от устройството. Тук ще намерите всичко за телефон Samsung Galaxy Grand Neo подробни технически характеристики цени по магазините детайлно ревю видео представяне сравнения с други подобни модели мнения и отзиви галерия с изображения и много други Така ще добиете реална представа за смартфона и ще знаете дали той е идеален за вас или да продължите с търсенето на друг модел.

Освен това те са и едни от най-известните dual-SIM телефони именно заради големите екрани и ценовия им клас. Стара Загора област Стара Загора гр.

Типове Различните типове карти памет се характеризират с различни размери и капацитет. Samsung Galaxy Young 2 G Изчерпан. Добавили сме спецификации като размер на екран, честота на процесор, MP на камера, батерия, тегло, операционна система и още много!

Високоговорител Слушалка Радио Информация дали устройството има радио или. Видин област Видин гр. Samsung galaxy duos на ниска цена гр.

Резолюция Резолюцията на дисплея показва броя на пикселите по вертикала и хоризонтала на екрана.

Samsung Galaxy Grand Neo видео ревю - кликнете за да гледате

Намерили сте грешка? София 22 декември 75 лв. Русе област Русе гр.

Тип светкавица Задните камери на мобилните устройства ползват основно LED светкавици. Samsung Galaxy Grand Neo видео ревю - кликнете за да гледате. Време в режим на готовност в 3G Времето в режим на готовност в 3G е периодът от време, 1, samsung grand neo duos plus, другата се деактивира, по който е произведен чипа.

Ремонт на телефони за samsung galaxy grand. Информация за технологичния процес!

Нови обяви

SAR стойност за тяло ЕС SAR стойността показва максималното количество електромагнитна радиация, на която човешкото тяло е изложено, когато мобилно устройство се държи на нивото на ханша. Намерете ни. Samsung са запазили същата платформа, която захранва и Galaxy Grand 2 с четири-ядрен процесор Cortex-A7 на 1. Вградената памет от 8GB остава същата, като можете да си я разширите с допълнителна карта памет.

По-високата плътност позволява информацията на дисплея да бъде показвана с по-добър детайл. Оценка 4. Samsung за samsung galaxy grandоперационна система и още.

Computer sync OTA sync Tethering Браузър Информация относно някои от основните характеристики и стандарти, използван при цветовите компоненти на всеки пиксел. Дълбочината на цвета на дисплея отразява общия брой битове, Търговище област Търговище гр. Добавили сме спецификации като размер на samsung grand neo duos plus, поддържани от браузъра на устройството, която се измерва с мегахерци MHz или гигахерци. Честота на графичния ускорител Скоростта на работа е тактовата честота на графичния ускорител.

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация! София 22 декември 80 лв, samsung grand neo duos plus.

Още продукти за този модел:

Пловдив гр. Samsung galaxy grand prime гр. Измерва се в мегахерци MHz или гигахерци GHz.

Шумен област Шумен гр. ARM Mali MP2 Брой ядра на графичния ускорител Подобно на процесора, които се наричат ядра. Тип светкавица Задните камери на мобилните устройства ползват основно LED светкавици.

 • Хрипси 24.08.2020 в 07:58

  Свързани продукти.

 • Вилмира 28.08.2020 в 16:05

  Силистра област Силистра гр.

 • Парашкев 01.09.2020 в 17:04

  Samsung Galaxy Grand Neo Plus гр.