Фирми пвц дограма софия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Бих ви препоръчала с удоволствие. Нямам никакви забележки. Здравейте, бих искала да споделя, че съм силно впечатлена от професионализма и отношението на екипа от Опълченска.

Хоризонтална щора пред стъкло с ламели 25 мм Лакиран фладер. Плъзгащи конструкции. Душ кабини. В условията на непрестанно развиващи се потребителски изисквания, ние се стремим да предоставим най-качествените услуги на конкурентни цени, да създадем трайни партньорски отношения с клиентите си и да продължим да развиваме своята дейност, повишавайки качеството на всички предлагани услуги, свързани с изработката и монтажа на pvc дограма в София и района.

Поръчах пет прозореца, трябва скоро да остъклявам и терасата си и отново ще ви потърся. Кондензът по прозорците може да се появи по краищата, по ъглите на рамките, но тази поява не трябва да се бърка с появата на конденз вътре в стъклопакета, защото това вече може да говори за дефектен с.. Козирки и навеси.

ПВЦ Дограма е компания, спечелила доверието на редица клиенти. Вертикална щора Melisa 89mm. Прочетете още. Интегрирана щора комфорт плюс с PVC ламела. Много съм доволна от поправката на едно от крилата на прозореца ми!

Ролетни комарници. Благодарение на дългогодишния си опит ние отлично познаваме Вашите изисквания, предлагаме качествено обслужване, компетентни съвети и персонално отношение. Какви са преди.. Тенденциите в строителството динамично се променят и налагат отговорен подход към новостите и решенията, свързани с тях.

Стъклопакети и стъкла. Научете повече Профил Груп е специализирана фирма за проектиране, производство и монтаж на PVC, алуминиева и дървена дограма, както и други PVC и алуминиеви системи и профили за врати, зимни градини, фасади, плъзгане и други.

 • От магазина в Младост проявиха разбиране и оказаха съдействие за поръчката на нова врата с по-малък размер, за продажбата на неизползваната нова и за слагането на оборотна временна врата, докато дойде по-малката нова. Конденз по прозорците.
 • Богата гама от вътрешни щори - вертикални, хоризонтали, щори Макси, руло що.. Аз и се доверих и направих голяма поръчка.

Изпълнението и монтажа на дограмата е много добро. Стъклопакетите могат да бъдат в различни конфигурации в зависимост от желанието на клиента и от търсения ефект. Поръчката ни беше изпълнена в срок. Различните плъзгащи конструкции позволяват остъкляване на голямо пространство и правят използваема по-голяма част от помещението.

Душ кабината е висок фирми пвц дограма софия интериорно решение и модерен завършек на всяка баня. В нашия офис за pvc дограма в София винаги можете да получите информация за най-новите решения в областта на профили, стъклопакет или обков.

Post navigation

Fuji Electric. Вижте продуктите. ПВЦ Дограма София Завършени обекти Благодарение на дългогодишния си опит ние отлично познаваме Вашите изисквания, предлагаме качествено обслужване, компетентни съвети и персонално отношение.

Цена без монтаж. Какви са преди. Римска щора Аура Paris. Системите са на сглобки и се проектират по желание на клиента. Поръчах си врата за баня и ми изготвиха същия цвят като на всички мой интериорни врати. Фирми пвц дограма софия, двукрилни.

Завършени обекти

Your Cart. Грижа и поддръжка на дограмата през зимния сезон Модерна и изчистена визия, усещане за комфорт и почти незабележими са душ кабини и паравани за баня от стъкло от Профил Груп. Поръчах пет прозореца, трябва скоро да остъклявам и терасата си и отново ще ви потърся.

Богата гама от вътрешни щори - вертикални, свързани с тях, хоризонтали. PVC и алуминиева дограма. Безплатна дръжка. Собствена производствена база. Аз и семейството ми сме доволни и бъдете сигурни че и ние сме ви препоръчали.

Какво представлява стъклото 4 сезона и защото е предпочитано при избор на стъклопакет. Козирки и навеси. Тенденциите в строителството динамично се променят и налагат отговорен подход към фирми пвц дограма софия и решенията. Добави за сравняване?

Нашите продукти

Срока на договора беше спазен, работата изпълнена с много добро качество. Размерите ги взеха в уговорения час и подготвихме договор за 6бр. Клиентите за нас.

Точно от това имах нужда. Предлагаме всякакви аксесоари и екстри, които придават издържан и завършен вид на продуктите. Сенник модел Широкоплощен 2.

 • Лада 30.10.2020 в 12:07

  Предлагаме гръцка алуминиева дограма, качествени стъклопакети, висок клас обков за дограма и много аксесоари и екстри. Еднокрилни, двукрилни, четирикрилни и безрамкови системи тип плъзгане от ПВ..

 • Станил 30.10.2020 в 14:27

  Добави за сравняване.

 • Вивиан 04.11.2020 в 20:43

  Външна ролетна щора - PVC 2 бяла. Поръчах си врата за баня и ми изготвиха същия цвят като на всички мой интериорни врати.