Най добрите китайски зимни гуми

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Най-практичните гуми държава: Китай Рейтинг : 4. Както подсказва името - високо специализирана, предназначена за шофиране в дрифт. Тази година Maxxis планира да продаде около хиляди гуми в Русия предимно летни, с ориентация към автомобилен клас B , а през следващите три години да завладее поне два процента от нашия пазар на гуми, измествайки производители като Kumho, Hankook и Dunlop

Въпреки че говорим за китайската марка, компанията триъгълник не произвежда евтина гума. Компанията навлезе на световния пазар на гуми през г. Гумите Linglong бяха признати за най-добрите по отношение на стабилност и стабилност на сцеплението.

Къде да не купуват китайски гуми При закупуването на гума, произведена в Китай, все още съществува риск от придобиване на продукти с ниско качество. Закупуване на кола. Последните бележки за фирмата включват:.

При разпределението на местата бяха взети предвид мнението на експертната общност и отзивите от собствениците на местни автомобили. Японското висококачествено оборудване и система за контрол на качеството не позволяват да се произвеждат гуми, дори с лек намек за брак! Експертите отбелязаха също, играта не е позволена. Положителни черти широка гама от; безшумен; издръжливост на пътя; цената не е скъпа, най добрите китайски зимни гуми. Шиповете трябва да бъдат здраво монтирани, че само Линглонг не издава никакви протестиращи звуци и не се подхлъзва в началото.

Редица зимни гуми имат сравнително ниска ефективност при спиране по хлъзгави пътища, най добрите китайски зимни гуми беше потвърдено от подходящи тестове.

Дори китайските марки се коват от малки занаятчийски производители. Особеността на тази марка е, че използва каучук за производство. Необходими ли са ми зимни гуми?
 • Sailun предлага тихи гуми с приемливо качество на ниска цена, които могат да се използват до хил. Сред летните гуми може да се разграничи SN - вариант на високоскоростна гума, способна да работи при натоварвания с голямо тегло, както на суха, така и на суха.
 • Главна страница настройване. Освен това в официалните фабрики има система за контрол, проектирана да минимизира количеството на отпадъците.

Характеристики на китайския пазар на гуми

Кредото на компанията е минималната цена за продуктите, без да се нарушава качеството. В дизайна на гумите експертите са идентифицирали трапецовиден контур и система за абсорбиране на шума. Защото китайците се занимават с убийството на колела по научен начин, имитирайки наклонен удар по бордюра.

Протекторът на гумата е асиметричен с широки надлъжни канали за оттичане на вода и разработена система от напречни дренажи. Положителни черти широка гама от; безшумен; издръжливост на пътя; цената не е скъпа.

Те се справят почти толкова добре и при температура от 20 градуса по Целзий - няма да изгубите сцепление или да ги износите значително повече. Компанията произвежда гуми за различни видове транспорт. Доставя гуми под марката Wanli. Купувайте гуми, произведени в Китай с повишено внимание. Бракът с това първокласно оборудване с контрол на качеството просто не е възможен, най добрите китайски зимни гуми.

Необходими ли са ми зимни гуми?

Въпреки че изостава малко от останалите модели гуми при представянето си на сняг и мокро, този модел е добър избор за сухи пътища. Към автомобилите на производителите се доставя стандартен комплект гуми Maxxis.

Основана е през г. Оригиналните продукти трябва да бъдат закупени от оторизирани дилъри.

В дизайна на гумите експертите са идентифицирали трапецовиден контур и система за абсорбиране на шума, най добрите китайски зимни гуми.

Сред заслужава да се отбележи NP3 Arctic Trekker, в който двуслоен протектор е комбиниран с изключителен модел. В зависимост от условията на работа на автомобила, препоръките се различават. Водата без спиране се отстранява през разработената дренажна система навън.

Къде да купя китайски каучук. Компанията е получила 5 сертификата за качество.

Най-добър китайски шиники

Гуменият състав, шарката на протектора и други елементи се копират. Първата стъпка е да се подготвите като изберете хубави зимни гуми и ги монтирате на автомобила си. Доказателството за качеството на гумите на Hangzhou Zhongce е новият световен рекорд за най-дълъг дрейф. Блокове на протектора на областта на рамото затворени със заоблени ръбове.

 • Цената е 2 рубли.
 • Днес Sailun Tyres е в топ 20 на най-големите грижи за гумите.
 • Такава структура донякъде намалява ефективността на оттичането на водата от централната зона, но има положителен ефект върху шума.
 • Собствениците на кросоувъри, които отдадоха предпочитание на тази марка, изобщо не съжаляват - гумите са тихи, имат отлично управление както на магистрали, така и на селски пътища.

Най добрите китайски зимни гуми на комплект от тези гуми мама и аз юнона приблизително рубли и зависи от размера на гумата. Гумите под марката Kinforest отдавна са известни със своето високо качество, зимните гуми ще ви помогнат да спрете по-бързо в сравнение с летните? При студено време, най добрите китайски зимни гуми, като забавят реакцията на бързите завои на волана, Ford.

Такива метаморфози с китайски продукти отдавна не са новина на пазара. В рутината на града те се държат много надеждно, безупречна надеждност и редица отлични показатели, това е ниска цена и голямо разнообразие от гуми за автомобили и камиони. Тази гума може да се намери на чисто нови автомобили от такива притеснения.

Слънчев SN - беззвучна зима автомобилна гума с функцията на самопочистващ се протектор при движение. Може ли това да се нарече минус. Giti има само две положителни страни?

Най-добрите гуми от Китай

Експертите отбелязват добро спиране на сухи пътища и високо ниво на комфорт. Няколко причини, поради които китайците зимни гуми се радва на все по-голяма популярност на световния пазар: сравнително ниска цена в съотношението гуми на известни марки; качеството на зимните гуми не е по-ниско от скъпите екземпляри; положителни отзиви в интернет.

Изборът е особено повлиян от производителя и от цената на гумите.

Ovation Tyres е една от най-евтините китайски гуми, които. Отново гумите Linglong са най-добрите, както и голяма увереност при всички скорости, на които се доверяват местните собственици. В допълнение към основното си пред.

 • Сивенна 01.11.2020 в 03:03

  Съвременното китайско производство беше организирано въз основа на старата държавна фабрика за гуми. Това позволи на азиатските марки да се утвърдят на световния пазар и да станат достойни конкуренти на по-известните производители на гуми.

 • Десита 03.11.2020 в 14:30

  Относно критериите за подбор. Марката зае осмото място в нашата класация, защото автомобилистите се оплакват от твърдостта на гумата.

 • Цолка 08.11.2020 в 00:57

  След време се разработват нови модели, актуализира се оборудването. Гуми с различно качество се произвеждат в Китай.