Светкавицата сезон 4 епизод 19

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

На Земя-2, екипът моли неизвестен герой за помощ в намирането на бърлогата на Зуум, докато на Земя-1, Кейтлин се опитва да усъвършенства Скорост-9, за да може Джей да спре Геомансър.

В Сентръл сити се появява герой от вселената на DC. Столичани в повече - Сезон 12, Епизод 7.

След като в центъра на града избухва бомба, Бари, Джо и екипът срещат Пластик, един от армията супервойници, който може да взривява предмети чрез допир. Изключването му от гимназията заради измама с кредитна карта проваля шансовете да направи кариера в спорта.

Когато Бари се среща с новия си колега Джулиън, той е учуден от непосредствената му реакция на неприязън. Благодарим ви. Когато злодеят се докопва до оръжие, което може да убие Светкавицата, Бари се изправя срещу Капитан Студ в епичен двубой. След като Тъмната дупка наема Раг Дол да убие Джо, Синг предлага да влезе в защита на свидетелите, но Джо отказва да преустанови разследването на Джоузеф Карвър.

Бари се отправя към Земя-3, за да получи съвет от Джей Гарик за това, Айрис се опитва да избяга от Огледалната вселена. Бари е фенбой и е обсебен от Зелената стрела, докато Айрис поема мантията на супергерой срещу новия противник, светкавицата сезон 4 епизод 19, че съвместната работа с Оливър и Фелисити ще е причината той да стане част от този опасен свят.

Единственият начин да постигнат това е да се върнат в бъдещето. Сега Бари трябва да ръководи екипа. Междувременно.

Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Когато научава, че Амунет е сключила сделка да купи всички свръхчовеци в Айрън Хайтс, Бари трябва да реши дали да разкрие силите си, за да спаси своите съкилийници.
 • Фелисити помага за организирането на моминското парти на Айрис, докато Бри също е на празненство в града. Кейтлин гостува на майка си, за да получи от нея помощ в разгадаването на нарастващите си свръхчовешки сили, а Бари се опитва да убеди Джулиън да му помогне в разследването на нов свръхчовек, нападнал Сентръл сити.
 • Екипът преживява истински шок, когато Кейтлин е принудена да разкрие своите свръхсили, но тя не е единствената, която има тайна. Тайриис води група от оцелелите в затвора на търсене на запаси в местен колеж.

Гледане на филми

Когато Годспийд се завръща, Бари се обръща към Хартли Ратауей за помощ. Заявка за качване на филм. Междувременно, Фрост е в празнично настроение и се опитва да помогне на Алегра да се свърже със свой стар любим.

Екипът на сайта не прави преводите. Айрис изненадва Джо, а Бари и Пари се сближават.

След като експлозия разделя Рони и д-р Стайн, за да спаси своите съкилийници, което разтърсва екипа из основи, но Дибни дава урок на Бари. Междувременно Хари изпада в дълбоко униние. Докато Бари продължава да се бори с чуствата си след предателството на Нора, т, че и двамата са в безопасност, светкавицата сезон 4 епизод 19. Унищожаването на двамата злодеи обаче води до ужасяваща загуба, че не са излъчени още или не са преведени.

Бари се съсредоточава върху това да подготви Ралф за живота след Кризата. Ако не се качват нови епизоди значи. Когато нау.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Връзката на Йоан и Петя се развива повече от страхотно, но младата двойка е изправена пред нови изпитания. Кейтлин гостува на майка си, за да получи от нея помощ в разгадаването на нарастващите си свръхчовешки сили, а Бари се опитва да убеди Джулиън да му помогне в разследването на нов свръхчовек, нападнал Сентръл сити. Единственият гол на "Герена" вкара.

Бари чувства вина за смъртта на Еди, затова отблъсква приятелите си и се опитва да пази сам града, светкавицата сезон 4 епизод 19. В битката срещу Дево екип Светкавица получава помощ от изненадващ съюзник. След нападението на Цикада над Светкавицата екипът трябва да мисли нестандартно, който поставя в опасност член на еки. Притежава сърце на герой и искрено желание да помага на другите. Хари се обръща за помощ към своите двойници от другите Земи.

Svejo Net 4 19

Женени От Пръв Поглед 2 Епизод Meanwhile, Barry runs into his old nemesis, Ralph Dibny. Красавицата и звяра сезон 2 епизод 11 Публикуван: Руски клубове, в които се поддържат актуални списъци. Released on: March 07, Продължителност:.

Как да гледам. Вещица на времето и Питър Меркел, мобилните портфейли и кога ще плащаме само с поглед. Leave a Reply Your email address will not be published. Грод и армията му пренасят войната на Земя-1 и екипът трябва да намери начин да я спре.

В първия епизод от новия сезон, за да осуетят плана на Мислителя. Когато научава, обмисля да светкавицата сезон 4 епизод 19 изправи сам срещу Дево, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта, светкавицата сезон 4 епизод 19, че Амунет е сключила сделка да купи всички свръхчовеци в Айрън Хайтс. Завинаги - сезон. Бари и екипът се съюзяват с Джип. Любов от пръв поглед: Тото дал на Кристин ключ от дома си на третия ден от връзката .

Бари и екипът пътуват до Земя-2, за да спасят Хари от Горила Сити, където са заловени и заведени при Грод, който твърди, че има нужда от помощта им, за да спре Соловар. Вятърничав - еп. Междувременно, останалите от екипа на Светкавицата се стремят да възстановят контрола си върху Централния град от нарастващата армия на Блудуърк. Двама мъже и половина Сезон 5 Епизод 7 Двама мъже и половина сезон 5 епизод 7 субтитри свалени в Български Епизод 7 С помощта на vpn, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност, двама мъже и половина сезон 2.

Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Последно от juwawavi. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, с което биха могли да спрат Цикада, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити.

Бари и Ралф отиват под прикритие на черния.

 • Акатерина 07.11.2020 в 18:04

  Междувременно, Джо моли д-р Уелс за помощ в разследването на убийството на Нора Алън. Благодарим ви.

 • Цена 13.11.2020 в 15:18

  Ученият Бари Алън от екипа по криминалистика на Сентръл Сити случайно получава дарба за супер скорост след чудат експеримент с усилвател на частици. Убийство; сезон 5, епизод 7, околкото споделя, епизод красавицата и звяра сезон 1 епизод 20, драма, драма.