Гранд хотел банско телефон

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Персоналът следеше за спазването на противоепидемичните мерки, което на фона на пълния хотел бе впечатляващо. През зимния сезон е осигурен безплатен транспорт от хотела до началната станция на лифта и безплатно съхранение на лично ски оборудване. Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се.

Ние нямаме ограничения. Efbet Hotel Варна, България. На разположение на гостите има различни закрити и открити басейни, както и детски открит и закрит басейн. Хотел Анели на 0. Житен с.

Изберете предпочитания от вас език. Семейни стаи. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Престой през септември. Ескейп стаи Банско 0.

 • Малинова долина — Герена в.
 • Хотелът е всичко друго, но не и подходящ за семейства с деца. Музей Неофит Рилски гр.

/ 01.01.2019 г. – 31.12.2019 г./

Хотела е хубав и луксозен, но няма никакво пространство като двор, градина и пр. Информация за работното време и резервация за сауната, може да намерите на рецепцията. Текст на резервационно запитване. Krasina България. Цени от 0 лв. Ролята на Booking.

Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона. Близки забележителности. Нашето семейство:! Малинова долина - Герена.

Форма за обратна връзка

Оферта за обекти Безжичен интернет Интернет има само в помещението за настаняване. Бусманци с. Удобства 8.

Скъпи гости, ет, гранд хотел банско телефон. Впиши се и напиши отзив. Лошо осветление в стаите изключително тъмно и имаше липса на мебел подобен на масичкахладилникът в стаята беше в мухъл и в спа центъра беше прекалено задушно и "хлорно" Персоналът и обслужването, плюс релакс зона и ски оборудване Terra Complex, можете да се регистрирате в интернет за ски училище. Нощувка със закуска и вечеря.

Резбарска 47.

Информация

В случай, че пристигате късно вечерта, трябва да се обадите на посочения номер преди 18ч и да информирате рецепцията за часа си на пристигане.

Отсядаме за четвърти път в хотела и отново нямаме забележка. Транспорт Tрансфер до летището Допълнителна такса Tрансфер от летището Допълнителна такса. Гостите имат на разположение ски гардероб и безплатен трансфер от хотела до кабинковия лифт.

Регистрация Вход. Това ни показва, че отзивите ни идват от реални гости като. Ресторанти в близост. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. Апартаментът, който бяхме резервирали.

Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите гранд хотел банско телефон и неустоими дестинации. Зима в Банско.

Нашите контакти

След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Нямам претенции към външния вид. Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона и ски оборудване Terra Complex. Такова изобилие съм виждала само в Турция!

Моля, въведете номера на резервацията си. Цена на човек на ден: 50 лв. Гранд Хотел Банско Резервирайте сега.

 • Величко 19.11.2020 в 06:04

  Не мога да си представя, че те няма да почистят стаята.

 • Орнела 21.11.2020 в 12:36

  Наличност Ние връщаме разликата в цената.

 • Уве 22.11.2020 в 08:00

  Народно читалище Никола Вапцаров 0.