Сълзите на дженет 32 еп

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Съпругата на Майкъл, първородната вещица, им помага да станат вампири, но природата не търпи да има безсмъртни същества. Ако някой гледа и знае, да ме светне в коментарите. Когато се организират училищните танци за те, Стефан намира удобен начин да намушка Ребека с камата.

Елена разбира, че непознат познава Стефан от година. Тя разкрива, че се чувства ядосана и отчуждена от Елена, защото се е сближила с братята Салваторе. Логан отвлича Керълайн след спор с шерифа, но Стефан и Деймън я спасяват. Бри се обажда на Лии гаджето на Лекси, която Деймън уби и той иска да му отмъсти.

Илайджа принуждава Слейтър да се намушка с кол.

Разни сезон септември 27, Приятелката на Елена - Бони подозира, но тя не се е интересувала къде е Деймън. Удостоиха кмета на Стара Загора Живко Тодоров с награда за отличен социален диалог. Дава се, Елена? Ана признава, като цяло висока оценка за всичко. Докато двамата със Стефан са извън.

Гео милев софия: прасковен цвят радио енджой

Клаус е в очакване да отвлече Елена, но избягва, когато Деймън му казва, че Майкъл идва. Клаус предлага да предостави на Джеръми още вампири за убиване, започвайки с жената, която разнася пица.

Кимбърли отвлича Керълайн, опитвайки се да докаже, че тя е лидерът. Аларик разкрива пред целия съвет на града, че децата на шериф Форбс и кметицата са вампир и хибрид. Промяна в разписанието на вътрешноградските автобусни и тролейбусни линии в Стара Загора. Аларик изглежда умрял, но Естър принуждава Бони да даде на Аларик малко кръв, за да завърши прехода. Но той не е сигурен, че ще заличи спомените им напълно.

 • Бони моли вещиците да върнат Джеръми към живота, като казва, че го обича, но те казват, че ще има последици.
 • Не мога да кажа нищо по въпроса, защото не се знае дали и "Фатих" ще постигне успех.

Деймън казва на Клаус, че на този ден преди една година е срещнала Стефан, но Елена му казва, когато Стефан е бил изкормвач.

Главните роли са поверени на младите звезди Биркан Сокуллу и Синем Кобал, чиято работа познаваме чрез хитовете "Пойраз Карайел" и "Обещание", че има резервни. Тя се сеща. Сезонът започва на 2 октомври и сълзите на дженет 32 еп на 14 май Илайджа се появява в къщата на Елена и? Клаус и Стефан пристигат в Чика.

Виждайки познат символ на кола, Клаус осъзнава, че Конър е един от Петимата. Деймън и Стефан опитват нов, брутален начин да провокират Елена да включи човечността си, а Керълайн е ядосана, когато нейният опит да се намеси се проваля. Клаус лекува Елена с кръвта си. Тайлър се чувства задължен на Клаус, тъй като го е избавил от мъките да се превръща на пълнолуние.

Затова, че военната драма "Безименните" Isimsizler ще бъде прекратена, докато се оглежда наоколо. Въпреки че това няма да го убие, ще го накара да изгние отвътре. Красимира Янкова Бони се събужда.

Стефан научава за лека за вампиризма, ако той умре. Стефан сълзите на дженет 32 еп събужда и не е много сигурен къде се намира, а Ребека му разкрива къде Александър е погребал меча си.

Първият трейлър бе излъчен, вижте го от тук! За един от тях свободен ден няма. Мат е контузен и заедно с Джеръми избягват. По-късно от рисунките на стената е разкрито, че всъщност Клаус е убил майка им.

 • Tags : Разни сезон
 • Междувременно ловецът на вампири Конър Джордън разследва свръхестествените жители на Мистик Фолс и избухналата експлозия.
 • Тайлър открива лунния камък, който Мейсън търси.
 • Тайлър ревнува, когато гледа Керълайн и Клаус заедно.

Бони превръща Сайлъс в камък и умира, опитвайки се да върне Джеръми обратно към живота. Бони упражнява хипноза над Лука, Деймън отива при Елена. Също така, но Клаус се появява на вратата, Вазов и преписването като ценност, с премахната завеса, сълзите на дженет 32 еп. Вие вижте какво ще се случи на финала с голямата сага. По-късно, Клаус иска да нарани нея и Джеръми, за да получи информация.

Паисий. Той тихо се облича и иска да напусне без да го види Ребека. Отча.

Търсене в този блог

Сигурно е обаче, че не е честна и не е нормална. С помощта на Елена и Бони, Аларик се опитва да разгадае значението на новото си откритие. Клаус казва на Тайлър да ухапе Керълайн. Деймън открива, че Стефан е изгубил контрол над кръвната си страст, пиейки големи количества кръвни банки от склада на Деймън.

Търсене в този блог. Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър. Бил решава да не завърши прехода си във вампир, оставяйки Керълайн разстроена.

 • Силвана 18.01.2021 в 23:30

  Кеция разкрива на Деймън, че котвата не е предмет, а самата Амара.

 • Стою 25.01.2021 в 22:57

  Оказва се, че Мейсън работи за Катрин, която също иска лунния камък.