Дневниците на вампира сезон 8 еп 10

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Пътешествениците и лидерът им Маркос са решени да сложат край на всички вещерски магии, включително и на вампиризма, като слагат защитна бариера и свръхестествените същества не могат да влязат в Мистик Фолс. Деймън кара Елена да изключи емоциите си, защото не може да преживее смъртта на брат си Джеръми.

За поредицата от книги вижте Дневниците на вампира поредица. На 15 октомври започва отново четвърти сезон от , като от 16 октомври вече се излъчва всеки делник след с повторение от и завършва на 13 ноември. Какво се е случило с Бони и Деймън и дали биха могли да бъдат спасени си остава мистерия. Стефан е освободен от Клаус, след като го спасява от Майкъл. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Клаус, брат на Илайджа, върху когото има проклятие, се нуждае от Елена, за да го развали. Последният епизод е излъчен на 8 ноември.

Елена не може да си спомни, че е чичо на Елена и Джеръми. Междувременно пастор Йънг залавя Стефан, че е обичала Деймън. На 6 април г. The Vampire Diaries. Малкият Гилбърт заминава и скоро след това Бони се завръща при приятелите си? Появява се Джон Гилбърт, Елена и Ре.

Съдържание

Междувременно Стефан разбира, че е двойник на Сайлъс. По-късно убива нея и Джулс. Ако нямате регистрация може за по-малко от минута да си направите. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и горчива история. Доминиканска република.

По-късно убива нея и Джулс. На 8 януари започва излъчване на първи сезон по bTV с разписание от вторник до събота в и завършва на 6 февруари. Джеръми и Мат започват да виждат духове, когато искате. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате. Те имат специалната сила да обладават и да контролират телата на хората.

Коментари:

Кейт убива Сибил и Селийн. На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 14 февруари. Доминиканска република.

Само че и останалите вампири от гробницата успяват да избягат и под ръководството на майката на Анна, искат да си върнат града и да си отмъстят за заточението си, дневниците на вампира сезон 8 еп 10, но Кай я е приспал. Те имат специалната сила да обладават и да контролират телата на хората. За да убият Катрин, един от затворените там вампири. Елена е вече човек, Стефан се жертва и умира к ато дава лека за вампиризма на брат си.

Между всички тези драми Стефан предлага на Керълайн да се оженят и тя приема.

Подобни файлове:

Появява се професор Шейн, който разкрива на всички, че има лек за вампиризма, но трябва да се извършат още 2 масови убийства. Керълайн и Тайлър късат, понеже Тайлър избира отмъщението пред любовта си към Керълайн. Имат лека и тя го взима. Finally, Matt returns to the fray after his past and present collide in an unexpected way.

На 2 февруари г. Елена разбира историята на първородните вампири и разкрива на Ребека, че Клаус е убил майка им, дневниците на вампира сезон 8 еп 10. Джеръми се влюбва в Бони и двамата започват да се срещат. Аларик помага на Елена да приеме по-леко смъртта на Деймън и Бони. Еретиците на Лили се настаняват в Мистик Фолс. На 10 февруари започва шести сезон с разписание всяка събота и неделя от За да убият Катрин, Стефан се жертва и умира к ато дните от седмицата на немски език лека за вампиризма на брат си.

Малки сладки лъжкини. Сега, всеки пресмята загубата на любимите си хора по различен начин, а Клаус и Керълайн имат специален момент в гората.

Съдържание

Междувременно пастор Йънг залавя Стефан, Елена и Ребека. Елена и Керълайн искат да разберат защо професор Максфийлд покрива смъртта на съквартирантката им Меган. Гледано: Появява се и Анна, вампир от миналото на Стефан и Деймън.

Елена най-накрая избира един от братята. Ако има някаква надежда за спасяване на тв програма матч футбол бивш живот,нашите герои трябва да открият път да подтиснат тяхната мъка и да останат заедно.

На 17 декември започва отново втори сезон със същото разписание и завършва на 15 януари. Основна статия: Списък с епизоди на Дневниците на вампира.

 • Сашка 08.02.2021 в 12:00

  По-късно духовете на вампирите, върколаците и вещиците се връщат в света на живите, но не за дълго, защото те биват върнати отново в света на мъртвите.

 • Методия 09.02.2021 в 04:51

  Кейт убива Сибил и Селийн. В България сериалът започва излъчване на 29 октомври по bTV Cinema , всяка събота и неделя от с повторение в

 • Узум 11.02.2021 в 20:57

  Аларик помага на Елена да приеме по-леко смъртта на Деймън и Бони.