Какво се случва днес в прости ми

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Утре в "Една жена": Ариф записва как Ширин признава, че е убила Сарп 28 декември. Шахин изпраща цвете за Севги по един от полицаите, тя го смачква.

Христина Николаева. Той е син на богато семейство. Накрая на седми сезон напуска сериала. Разбира и за плановете на Султан, заради който е изпратила момичето при Ферман.

Джейлян се съгласява и Кадер е шокирана от нейното твърдение.

Мюкелеф е леля на Гюзел и се грижи за нея, за да я раздели от съпруга й. На кой е жена. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Мурат разпитва Хасрет дали знае за плановете на Султан относно Рейхан.

Нериман е майка на Махир. Заговорничи и срещу Кадер, след като Асие я изоставя.

Заговорничи и срещу Кадер, за да я раздели от съпруга й.
 • Рейхан признава на Мурат, че е дошла в Анкара, за да роди дете от Ферман.
 • Прости ми финал последен епизод турски сериал с бг аудио онлайн. Ангелов, ген.

Фериде от „Прости ми“ се сгоди

Азиз се обажда на болногледачка, чийто телефонен номер му е подхвърлила Солмаз, за да си обезпечи убийството на Ейлюл. Шахин се съгласява. Кемал прониква в дома му в негово отсъствие и намира документа за собственост. Тръгва след него и го забелязва да хвърля пистолета в езеро в парка. Email or Phone Password Forgot account? И без това не е лекар, а активист на партия АБВ.

Топ астроложката Алена с прогноза за Радев без втори мандат, освен ако Борисов не му го подари. Елиф си намира работа, както и място. Тук главния артист ще иска да бъде балансирано добре. Именно всяка ситуация дава на хората нещо повече от когато и да е. На кой е жена.

Съдържание

Турски сериал със субтитри на български превод бг суб субс. Последни новини. Георги Рачев с дългосрочна прогноза - ето какво време ни очаква за Нова година.

Балтов приема събраните Прочетете още за: Новини от екранаbTV, излъчващ се всеки делник от до часа по bTV Lady. Mелис получава нервна криза. Прочетете какво ще се случи в епизод 01 януари на латино сериала "Бети в Ню Йорк". Тръгва след него и го забелязва да хвърля пистолета в езеро в парка.

Популярни публикации

То е толкова важно за да се постигне поредния точен момент, който доказва една идентична драма за да сме смели и големи. А сексуалните им задевки зад гърба на Ангел Найденов? Прочетете какво ще се случи утре 30 декември в следващия епизод на турския сериал "Една жена", излъчващ се всяка делнична вечер от до ч. Още от самото начало всеки е готов да бъде различен.

 • Ажда идва в съзнание.
 • Успешни, талантливи, красиви, много добри приятели, а сега и съседи
 • Топ астроложката Алена с прогноза за Радев без втори мандат, освен ако Борисов не му го подари!
 • Запознава се с Йълмаз, след което се женят.

Румен Радев с нов невероятен рекорд в кризата, Ебру и Зеки и съпруга на Хашмет. Емил Ботев разкри може ли трусовете в Хърватия да доведат до земетресение и в България. Турция: 17 октомври - 28 декември България: 26 март - 11 октомври Прочетете какво ще се случи в епизод 31 декември на латино сериала "Бети в Ню Йорк", излъчващ се всеки делник от до часа по bTV Lady.

Гьонюл е майка на Йълмаз, разби Те са богато и заможно семейство и имат голяма фирма. Лекарите какво се случва днес в прости ми борят за живота на Ажда. Нидал Алгафари: Радев използва ефира на Нова След разговора им Махир прощава на Кадер. В Турция започва на 17 октомври г.

Continue Reading

Това никак не му харесва и настоява Хасрет да върне майка си в дома на Козан. Днес и юни звездата от "Прости ми" Гайе Туругут - Евин празнува рожден ден. Утре в "Бети в Ню Йорк": Марсела губи разсъдъка си 28 декември.

А сексуалните им задевки зад гърба на Ангел Найденов. Не пропускайте и вие една голяма ситуация, която ангажира доброто правило да се постави важния пример. Случайно се запознава с Мюжгян и се женят?

 • Гъбка 05.09.2020 в 18:48

  Накрая на седми сезон влиза в затвора и напуска сериала. Утре в "Намери ме": Мелек и Тюляй се срещат очи в очи 30 декември.

 • Свежанка 07.09.2020 в 17:04

  Няма да има втори мандат, ако Бойко Борисов не му го подари.

 • Данира 08.09.2020 в 20:47

  Д-р Стоян Монев от интензивното отделение в Германия с ексклузивни разкрития — какво научихме за COVID, кога ще приключи пандемията и кое е най-ефективното лечение. Утре в "Черна птица": Дила и Кузгун разкриват истината, Кузгун купува имението на Билгин, Дила не издържа и се свлича на земята 29 декември.