Пежо партнер 4х4 отзывы

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Дали нещо бъркам??? Прави, чупи, не бой се!

Едно мнение за Кенгараците Прави, чупи, не бой се! Тук се обсъждат всякакви теми, свързани с коли, извън производството на PSA. Ако може някой да сподели кое е най евтино откъм поддръжка и кое е най обемисто? София област София-град област София гр.

Копчето тук има 3 позиции. До: Peugeot Partner 4x4 Нямам такава информация. Щом си карал немски коли,и ако сега мислиш да се качиш на някоя от тези които си изредил ще съжеляваш. Блокажа на 4х4 работи Сега карам 2.

  • Карах едногодишно 1.
  • Търговище област Търговище гр. Публикации Активност.

Furgón 1.6HDI Extreme 4x4

Само немско или японско Екстри:. Задължително на живо с човек който има опит с въпросния автомобил. Ловеч област Ловеч гр. Ще говоря с данжел,ама да видим приемат ли немски и английски,че франсетата са си малко бая шовинисти. Бургас гр. Климатиците наистина не се усещат - 1.

Да се върна на старата версия- намерих едно дето се продава,първи собственик всичко ОК,ама няма бавни предавки? Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде! Харчел много ,имал и други кусури 1,6 ,нещо с мазането имал проблем и не карал и той много? Русе област Русе гр, пежо партнер 4х4 отзывы. Generated in 0.

Peugeot Partner

На канала ,когато качиш една кола и е погледнеш от долу също много говори ,как е карана и дали е пазена! Сега отворих сайта на данжел,новия Партнер идва в три нива на 4х4 оборудване. Буквално са заменили дифовете и скоростната кутия.

Дано мога да отговоря.

Доста е стабилна по завоите. Питам някой има ли опит специално с този модел,как мислите-издръжлив ли е. До: Peugeot Partner 4x4 С пежо партнер 4х4 отзывы момента на мотора е голям-дали е предвидена трансмисията. Видин област Видин гр. Четох тук във форума за 4х4 но ще съм благодарен на още мнения.

Тагове: Няма. Стара Загора, Център 26 ноември 14,90 лв.

Peugeot Partner 4x4

Прави, чупи, не бой се! Ако ще е рено да е преди та. Благодаря ви,помощави е много ценна за мен! То си е мини ван, кара се като лека кола, за товарене става, над литра обем, хем има 7 места, хем лукс и екстри, а и е височко, не закача по дупките.

Виж да кажеш 2.

Коментар Публикувай Отказ, пежо партнер 4х4 отзывы. Появи се още една мутация на коронавируса преди час и 1 минута. Ремонт на скоростна кутия Рециклиране на Скорости гр.

До преди два месеца карах Renault Kangoo 1. Сега карам 2. София 15 ноември 35 лв. Безплатни обяви без лимити. Освен това и съединителя media player classic download windows обикновен, а не демферен. Питам някой има ли опит специално с този модел,как мислите-издръжлив ли е.

Иначе не вярвам да се изложат. Добрич област Добрич гр. Пловдив гр.

Друг е въпроса,че за да си вземеш новия Партнер с 4х4 трябва да си много запален по модела,вече просто не си струва,има други и по-евтини алтернативи. Средно са на по к километра.

Блокажа на 4х4 работи От Сутиена нямам впечатления.