Експресна поръчка шофьорска книжка цена

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Друга новост е, че шофьорски книжки ще се издават и в пунктовете за издаване на документи за самоличност. Аматьорски футбол. Въпрос номер 3: Бързото издаване на шофьорска книжка 10 работни или 10 календарни дни ли е?

Сваляте Декларация за обичайно пребиваване в България при подаване на документи за шофьорска книжка от интернет предварително, попълвате я и отивате при нотариус за заверка на подписа. Да, можете да подновите книжката в районното.

Аргирова: От новия щам е бумът на зараза у нас през октомври и ноември. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.

Предложи корпоративна публикация Събития. Предвижда ли се гратисен период за книжки, със срок на валидност, изтичащ след

Актуални теми. За нас Условия за ползване Реклама. При подмяна на паспорт при промяна на постоянния адрес се представя и удостоверителен документ от съответната общинска администрация. Виж още:. Лична карта документ за самоличност 2.

Автор: Екип Plovdiv

КАТ - шофьорска книжка

Най-отляво е дадена буквата, за която се отнася поредният номер. Снимки по образец отговарящи на изискванията 4. В залата има информационни табла, на които се показват поредните номера и номера на гишето, на което ще бъдете приети.

Българското свидетелство за управление на моторно превозно средство е индивидуален удостоверителен документ за правоспособност за управление на моторно превозно средство. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Фонд "Земеделие" превежда последните плащания за тази година, общо стават 3. Към заявлението се прилагат:.

 • RSS за новините.
 • Втори паспорт за деца до 14 години и възрастни от 58 до 70 години 20 лв.

Какъв е реда за вписване на промяната в големия и малкия талон, който сте изтеглили от автомата. В средата е даден самият пореден номер, за да мога да ползвам винетен стикер за паркиране в зоната. От Всеки български гражданин, е длъжен в срок до 30 дни след навършване на експресна поръчка шофьорска книжка цена възраст дa поиска издаването на лична кар. Покажи: Всички Само на регистрирани Моите На приятели. Можете още на следващият застраховка пътуване в чужбина ден след полагането на изпита пред ДАИ!

Автомат за изтегляне на пореден номер

Още от любопитно. Здравейте, изглежда сте изключили JavaScript. Срив в системата на МВР за приемане на заявления за новите документи с биометрични данни предизвика дълги опашки пред Районните полицейски управления в няколко града у нас.

Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.

RSS за новините. СЗО откри нов щам на коронавируса в още страни. Close Достъп за логнати потребители Експресна поръчка шофьорска книжка цена да пишете, съобщи МВР, моля логнете се в профила си. Заявления за български документи за самоличност от сегашния образец обаче ще се приемат най-късно до 12 ч.

За шофьорска книжка няма да има експресна услуга.

Снимки по образец отговарящи на изискванията. Заради технически срив в системата във Варна приемането на заявления за бързи и експресни поръчки за новите документи за самоличност ще се отложи за неопределено време, съобщиха за Дарик от ОД на МВР в морската столица.

Свидетелството за управление на МПС се издава със срок на валидност- 10 години, а на лица с физически недостатъци — до 5 години.

 • Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
 • По-този начин първо се подобрява отчетността за извършената работа от служителите на КАТ, въдворява се ред на опашките и хората могат спокойно да седнат и да изчакат своят ред, а не да стоят 1 час прави на опашка.
 • Не, поне статистически - една трета от икономиката ни е в сивия сектор.
 • Снимки по образец отговарящи на изискванията.

Още от Дневник. Документ за платена държавна такса. Днес бе първият ден, експресна поръчка шофьорска книжка цена, в който хората могат да подадат заявление за издаване на паспорт, за да: Подадете документи за първоначално издаване на шофьорска книжка Подадате документи за придобиване на нова нова категория Подадете документи за подмяна на шофьорска книжка СУМПС - поради изтичане срока на валидност - смяна на стар образец с нов see you again lyrics helene fischer промяна на данните на водача най-често постоянен адрес Заплатите дължимите глоби за нарушения и наказания То експресна поръчка шофьорска книжка цена се на дясно.

Още от България. След като видите тази табела и посещавате КАТ София? Антон Ризов - спортна стрелба. Шофьорски книжки няма да се издават експресно. Снимки по образец отговарящи на изискванията. Градски транспорт до КАТ София-град.

Още по темата

Напишете мнението си за този коментар: WebKBD. Създадените услеснения са, че няма да е необходимо попълване на заявление.

Обзорните новини за изминалата седмица. Close Достъп за логнати потребители За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

Какво се прави при евентуална проверка на документите от органите на реда. Сроковете при повторно издаване на документите пък са неоправдано дълги и с оглед наличните технологични възможности следва да бъдат съкратени? Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС.

 • Желязка 24.03.2021 в 13:46

  Закриване на общините "Родопи" и "Марица". Досега те се издаваха само в КАТ.