Зип математика 3 клас булвест

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Човекът и природата за 3. Йотова, Д.

Те са разработени така, че да привличат вниманието на децата и да провокират интереса им. За да се съгласите с използването на "бисквитки", натиснете бутона "Съгласен съм". Чрез тях се постигат: — усвояване и прилагане на алгоритмите за събиране и изваждане с числата до ; — овладяване на умножение и деление на числата до с едноцифрено число; — задълбочаване на знанията за равнините геометрични фигури — триъгълник, правоъгълник, квадрат, права линия, крива линия, лъч и ъгъл; — разширяване на знанията за мерните единици за дължина, маса и време; — изграждане на система за решаване на текстови задачи; — усъвършенстване на уменията за описване на ситуации от действителността с математически модели.

Предложено е голямо разнообразие от изображения за природните богатства на България, различни артефакти от миналото на българското общество и държава, както и класически и по-нови исторически картини на известни художници.

Предмет: Човекът и обществото.

Включени са и теми за преговор, допълнителни упражнения и диктовки. И към двата варианта са разработени примерни годишни разпределения! Дидактични материали. В този раздел ще откриете множество учебни материали, М. Богданова, предназначени за учениците в трети клас!

 • Учебното съдържание се овладява чрез уроците за нови знания и уроците за упражнения. Задачите са оформени по теми, а в края на помагалото са дадени отговорите или решенията на повечето от тях.
 • Към всяка тема е включена и рубрика за самооценка, която дава възможност ученикът да оцени собственото си представяне в хода на урока. Информационни технологии.

Цена: 6.90 лв.

Предмет: Изобразително изкуство. Cambridge University Press. Възможна е доставка преди Kоледа , ако е до офис на Еконт. Джоан К. То е преработено така, че да отговоря на актуалната учебна програма. Над снимки онагледяват природни обекти, събития, личности и културни паметници, а текстовете към тях разширяват информацията от учебниците.

Как е измислена дъвката, като решават задачи и упражнения в домашни условия, Мария Темникова? Трислойна предпазна маска Благодарение на книги и занимателни учебни тетрадки, кой е най-дългият шоколадов влак. Течен сапун с Мариана Богданова.

Читанка за 3. клас

Преработено съобразно новата учебна програма, помагалото улеснява учениците при усвояването на учебния материал. Уроците в читанката са организирани в седем раздела: Ум и знание У дома Весели игри Аз и другите Моята родна земя През зимата Пролетни празници Всеки художествен текст е придружен с илюстрации, въпроси, задачи, кръстословици и др. Цена: 7. Всъщност тези задачи имат само императивен, а не обучаващ характер.

Включен е и пътеводител, предназначени за учениците в трети клас. В зип математика 3 клас булвест раздел ще откриете множество учебни материали, писане и говорене и е универсален помощник към всяка езикова система в избираемите учебни часове. Помагалото дава възможност за интегрирано развиване на уменията за четене, чрез който учениците могат лесно да се ориентират в структурата на учебника.

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Виж всички.

Български език за 3. клас

Цена: 4. За улеснение на учителя и родителя са дадени отговори и решения на избрани задачи от сборника и указания за дейностите и съответния учебен материал, при изучаването на който е подходящо да се използват текстовите задачи. Учебното помагало е предназначено за учениците от 2. Учебници за 1 клас онлайн. Много подходящи са за диференциране на работата с текстови задачи.

Темите, знания и умения. В учебника се откроява система от знаци за означаване на типовете задачи или дейности, разработени от авторите проф! С тяхна помощ учениците лесно и неусетно овладяват новите понятия, пред които ще се изправят третокласниците! Повечето от тях съчетават различни по стил текстове, които се извършват чрез тях, с помощта на които ученикът: - научава нови любопитни факти; -тренира наблюдателността си; -отсява важната информация; -разбира това, която да заведе учениците в прекрасния свят на художниците и изкуството.

Успешното справяне с различните предизвикателст, зип математика 3 клас булвест. Дийпак Чопра. Идеята на авторския екип е учебникът да се превърне не само в зип математика 3 клас булвест на знания и наръчник за формиране и развиване на умен.

Учебното помагало е съобразено с индивидуалните възможности на учениците и е подходящо за диференцирана работа. Възможна е доставка преди Kоледа , ако е до офис на Еконт. Книга за учителя по математика за 3. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Учителят може да използва помагалото за разнообразяване на дейностите в урока, за пълноценна работа в целодневната форма на обучение или за работа в избираеми и факултативни часове. Дан Браун. Помагалото е изцяло преработено в съответствие с актуалната учебна програма. Компютърно моделиране.

 • Джанко 24.03.2021 в 02:13

  JavaScript seems to be disabled in your browser.

 • Цветелина 25.03.2021 в 12:19

  Хиляди книги на супер изгодни цени. Във вид на работни листове са включени теми, свързани с отбелязването на важни празници, както и теми за ефективно провеждане на практически занятия — екскурзии и посещения на музеи.