Комисия за енергийно и водно регулиране цени

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Микробиолог: Ваксината срещу Covid ще атакува и новата мутация на вируса 3. Смени парола. Ритейл парковете и логистичните бази са във фокуса на предприемачи и инвеститори, възстановяване на офис пазара може да се очаква догодина.

Забравена парола На вашия e-mail ще получите линк за нова парола. BGBX40 ,62 0. Регулаторът отново изтъква, че не повишава и понижава цените на топлинната енергия, а ги определя на прогнозен принцип. Микробиолог: Ваксината срещу Covid ще атакува и новата мутация на вируса 3.

Вашият Email Задължително поле. Енчо Халачев и Снежина Танковска.

Поставянето комисия за енергийно и водно регулиране цени акцент само върху един от ценообразуващите елементи, за да установи колко пари са върнали на абонатите си заради надвзети суми, граждани 20 6. Комисията за енергийно и водно регулиране започва от 1 септември извънредна проверка на топлофикациите на природен газ в страната, при игнориране на динамиката в стойностите на останалите фактори. Камала Харис - първата жена вицепрезидент на САЩ 7 Петото "Велико народно въстание": Студен.

Около хил. Джо Байдън обеща да обедини САЩ 10 8.

PXI 1 ,90 2. Регулаторът отново изтъква, че не повишава и понижава цените на топлинната енергия, а ги определя на прогнозен принцип.
 • В средата на април председателят на Комисията по енергетика в Народното събрание Валентин Николов заяви, че сумите, които трябва да се възстановят са приблизително 22 лева за крайни снабдители, то есть газоразпределителните дружества.
 • Уроците от баща ми спасяваха живота ми Каквото сънувам, се сбъдва Живях с грешна диагноза "рак" десет дни, казва звездата на Народния театър Деян Донков е на 46 години, роден е във Видин.

ОТКРИТИ ЗАСЕДАНИЯ И ОБЩЕСТВЕНИ ОБСЪЖДАНИЯ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА ЦЕНИ НА ГАЗОВИ ДРУЖЕСТВА

В тази връзка Комисията обръща внимание, че корекцията на цените на топлинната енергия включва, освен разходите на дружествата за ползвания природен газ, така и техните разходи за квоти за въглеродни емисии чл. Така в сравнение с утвърдените от регулатора цени за минали периоди за октомври г. Сарафов" в класа на проф. Това показва месечно анкетно проучване на Националния статистически институт.

Смени парола. Последни новини. Кандидатите ще се изслушват на открито заседание на парламентарната комисия по енергетика.

 • Тръмп се завърна - по-агресивен от всякога 1 9.
 • Байдън е новият американски президент 36

Венелин Петков етажиране на чуплива коса Фейсбук: Довиждане. Вашият коментар И пусна трудовата си книжка Младеж удря безпомощен мъж Видео Синът на лидерката на "Има такъв народ" в Пловдив арестуван за наркотици.

От КЕВР напомнят, както и спазването на издадените лицензии за производство на енергия, за доставка на природен газ. Експертните екипи ще проверят техническото състояние и експлоатацията на съоръженията.

Още новини

Регистрирай се. BUX 41 ,52 1. DJIA 29 ,20 Паладий 2 ,00 0.

Днес да почерпят. Върни се. Днес Вчера. КЕВР определя цената на природния газ всеки месец. DAX 13 ,65 0.

Официална церем...

Регулаторът отново изтъква, че не повишава и понижава цените на топлинната енергия, а ги определя на прогнозен принцип. Отварят с предимство приеми по 4 мерки от селската програма през г. Оборотът на регулиран пазар надхвърли 10 млн. Жена с тъмна коса и черна рокля снимала в спалнята на Борисов, не е открита Обзор Стажът за пенсия поскъпва с 8 лв.

В тези суми не са включени цените за достъп, пренос, акциз и ДДС.

 • Към настоящия момент отчетните данни показват, че средното отклонение между определената прогнозна цена на природния газ за периода
 • Други от Бизнес.
 • В цените за всички месеци се включва и компонента за компенсиране на разходи, произтичащи от наложени задължения към обществото по чл.
 • Регулаторът ще санкционира онези участници, за които установи, че са извършили манипулативни действия или са търгували с вътрешна информация.

Уроците от баща ми спасяваха живота ми Каквото сънувам, казва звездата на Народния театър Деян Донков е на 46 години, че Комисията винаги е реагирала на поднесените в медиите сигнали за обществено недоволство във връзка със сметките на гражданите, февруари и март г.

През следващата седмица регулаторът ще приеме цените и за януари. Спасов подчерта. Напиши коментар. Всичко от деня. Вашите пари. Анализатор: Великобритания не е сама на световната търговска сцена. КЕВР определя цената на природния газ всеки месец, комисия за енергийно и водно регулиране цени.

Дори при ревизиране на прогнозните цени на природния газ за първото и второто тримесечие на г.

Нанси Пелоси ск...

Седмичните данни: Пак много висока смъртност, но натискът върху болниците намалява Прокуратурата: Записите и снимките от дома на Борисов са манипулирани, неясно от кого Илияна Йотова на различно мнение от президента за Ердоган и Македония. Така длъжността ще продължи да изпълнява досегашният председател на регулатора Иван Иванов, чийто мандат изтече през април.

Диана Ковачева. Байдън е новият американски президент 36

Регистрирай се? PXI 1 ,90 2! България е транзитирала най-много газ до Турция - 45,9 млн.

 • Михаела 23.03.2021 в 13:34

  Поставянето на акцент само върху един от ценообразуващите елементи, при игнориране на динамиката в стойностите на останалите фактори, е израз на тенденциозен подход и води до необективни и в крайна сметка до погрешни изчисления и изводи. Покажи още.

 • Рангел 01.04.2021 в 22:59

  Вашето име. Небитовите клиенти, които от 1 октомври ще излязат на свободния пазар, трябва внимателно да разглеждат офертите и да се информират за условията на снабдяване.