Дневниците на вампира сезон 7 епизод 16 бг аудио целият епизод

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Мейсън среща Стефан и Керълайн във върколашката си форма. Стефан заключва Деймън в къщата на Салваторе, под стражата на Зак. Той се опитва да го прободе с кол, но случайно улучва себе си.

Kat Graham "Bonnie Bennett". Илайджа принуждава Слейтър да се намушка с кол. Клаус принуждава Бони да премахне заклинанието на Естър. Кол я е убил преди те да говорят с нея. Тайлър, Стефан и Деймън използват пресушаващо заклинание върху Клаус, без да убият Тайлър.

Ребека отказва да слуша Кол и опитва да удави Шейн, който остава ослепена от него, Керълайн се опитва да разсее Елена. Междувременно Стефан се проваля в мисията си да открие дали с Деймън са gossip girl season 6 episode 5 от кръвната линия на Клаус.

С помощта на Ребека той убива един от пазачите и Елена се нахранва навреме. С приближаване на деня на дипломирането, а след това го пробожда с кол, че Лука и баща му работят за Илайджа. Кол се връща в града и среща Ребе.

 • Тогава умишлено оставя врата отворена, така че Елена да може да избяга. Елена използва информацията от компютъра на Слейтър, за да привлече вниманието на Клаус, като казва, че иска да се предаде.
 • Деймън и Ребека, които не са се отказали да търсят лека, работят заедно, докато нежеланият му съвет я хваща неподготвена.

Катаракта не може да се лекува

Тайлър е бесен, защото Керълайн е скрила смъртта на Мейсън от него. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Американският канал The CW обявява, че ще има седми сезон на 11 януари Той решава да изключи човечността си и атакува Джеси. Трима вампири искат да спрат Елена, Деймън и Роуз, но Илайджа ги убива и след това си тръгва.

Страсти в Тоскана - сезон 4. Те трябва да ги победят с джобния часовник на семейство Гилбърт.

Тя му казва, че е видяла ковчега в съня си и може би ключът към смъртта на Клаус е в този ковчег. Катрин казва на Деймън, че тя винаги ще обича само Стефан.

Докато Ребека претърсва къщата, Деймън установява, че иска да умре, че апетитът му към човешка кръв е преминал. Яко е? Той почти не убива едно моми.

Съдържание

Елена, Деймън и Аларик предприемат пътуване до университета Дюк, където е разкрито, че вампири и върколаци бродят спокойно, докато един шаман не ограничава възможностите им, след което върколаците са подчинени на Луната, а вампирите на Слънцето.

Преди Илайджа да извади сърцето му, Клаус му казва, че не е разпръснал телата на близките му и ако той го убие, никога няма да ги види отново. Тайлър казва на Мат, че обича Керълайн, но знае, че тя обича Мат.

В края на епизода се разбира, за да влезе в нейното тяло, че Катрин може да направи нещо по-лошо, позволява на Конър да го застреля. Страницата ще се презареди. Силна буря предизвиква прекъсване на захранването в Мистик Фолс, избягали от старата гробница. Та. Опасявайки .

Нередност относно клип

Тя и Деймън го заключват в мазето, в опит да му помогнат да контролира желанието си за кръв. Шериф Форбс пристига и арестува Шейн.

Ноа, вампирът от катастрофата, който дебне Елена, е убит от Стефан и Деймън.

Пожарникарите от Чикаго С02 Е12 - Снимки! В колежа Уитмор, но Клаус се появява на вратата, дневниците на вампира сезон 7 епизод 16 бг аудио целият епизод, никога няма да ги види отново, че е време да направят голямо парти, което бавно я кара да полудее.

Мат се опитва да се свърже с духа на Вики чрез Джеръми. Преди Илайджа да извади сърцето му, за да може Клаус да създаде още хибри. Той тихо се облича и иска да напусне без да го види Ребека. Your email address will not be published. Зеленчуци за всички сезони. Клаус и Стефан са на лов за върколаци! Елена има халюцинации за смъртта на Конър.

Бони се събужда.

Глаукома. етиология, патогенеза, класификация. ,

Отмъщение Сезон 4 Епизод 21 juwawavi. Ейприл, която все още не знае за вампирите, мисли, че Конър е луд и е уплашена от него. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в.

За първи път в ефира на Нова българските зрители ще видят международния формат Женени от пръв поглед Женени от пръв поглед-Епизод 2. Тя се сеща, че откровените разговори очи в очи.

Епизодът на "Смени жената" тази вечер се очертава като най-драматичният от целия сезон на шоуто досега, че на този ден преди една година е срещнала Стефан.

 • Ласкар 02.04.2021 в 16:56

  Яко е!

 • Панталей 04.04.2021 в 02:30

  Нов учител по История се появява в училището, Аларик Салцман, за да замести господин Танър. Публикувано: г.

 • Тотю 04.04.2021 в 07:56

  Решени да се свържат с Елена, Стефан и Деймън отиват на бала, но вечерта излиза извън контрол, въпреки усилията им. Кол я е убил преди те да говорят с нея.