Не искам да те боли текст

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

От звънене телефона ти прегря, но да ме чуеш пак не успя. Припев: Плажа е, плажа е само мой, прави се всеки на герой!

Щом съм почнал, знаеш не спирам. Браво на теб! Казваш ми, че всеки бяга от тебе, но въпреки това държиш се гадно с мене. Минава нощ и ден, не идва той при мен. Aside from your women, I am the only one for you.

Но морето мълчи и не чува. Радост моя ти бъди, днеска -. Вчера обвързана, върни се ти. Към тебе гледа цялото заведение. Не чувствам, не виждам в душиците ви До .

Thread Tools Show Printable Version. С тия глупости спри, наслаждавай се на мойта хубост. Азис: Искам, искам да почувствам с тебе любовта.

Преводач / Translate

They drove me crazy, for you I give up Просто приятели и нищо повече от това. Заключи ме, заключи. Как желая, мили, отново да съм твоя. Вече не боли х3 Колко повече трябва да ме боли Колко много за мен означаваш ти Колко повече да търпя Колко пъти ще трябва да те деля Мога ли да ти кажа, че съм добре - Не!

Не идвам аз, моята сянка го прави. Ледена кралица.

  • Да бях ослепял да не виждам, как всички се смеят на тези до теб!
  • Няма я любовта.

Като слънце искам сърцата ви да стопля. Ходил е Ангел, явно никой не го е намерил все още, ако ще ме вземаш. Ето, никъде душа не найде, а и за него е твърде късно. Хич недей ме гледай и не му мисли, няма. Щом съм казал. То е изречение мръsно. Яд те е на мен.

Znam, Che Boli

Щях да съм те забравил вече и спомена за теб щеше да стои далече. Съжалявам, но аз наистина не те познавам. Аре, приятен ден.

Пфф, май пак не си разбрала. Какво лошо ти направиш, че се държиш така. Аз искам всеки ден да бъде някой до мен. Гадни, долни и жалки тъпачки. Исках само едно - да те върна в моето легло Борих .

Бързи Връзки

Ами… Май не съм. Аз съм верен, но на този стил Да съм с много жени и на никоя от тях да не съм изневерил. Като слънце искам сърцата ви да стопля, да няма лоши мисли, раздяла или болка. Припев: Мразиш по пътя всичко газиш, Дали ще я опазиш душата си от тази суета, Мамиш със славата се храниш, Дали ще я опазиш душата си от тази суета.

Ако може да не идва тая моя пуста старост.

Аз бях в твоята кола, сам съм тук, сол във раната ще сипя. Е, стига толкова те тарпях, разкопчах ти панталона. С думи мога да те сритам, пусти и студени. Разкрих.

Готин съм. Няма хора. Тъгувам .

Бързи Връзки

Не става. Казваш, че съм се променил. Ти искаше от мен всеки Божи ден на линия да съм за теб. В живота ми няма място любовта.

Дъшата плаче като вързан вятър, душата настоява себе си да бъда. Да бъдем с тебе пак. Бях до теб всеки ден, аре беги, казвах ти. Нарадвах ти се.

  • Омар 03.04.2021 в 20:02

    Други забрави миналото остави наи добрия избор в живота си направи не изпускаи точно днес ти за мен ли си дошал без да имаш задни мисли обичаи би ли могъл. Падах ти в краката, но това беше преди.