Проверка на бонови книжки по егн и пик нап

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Вижте как да проверите дали боновата Ви книжка е инвестирана и в кой приватизационен фонд са Вашите активи в първото видео от информационната ни поредица:. От нареждане на плащането през търговска банка до получаване на парите в НАП обикновено минават един или два работни дни и ако данъкът се плати в последния момент, се получава забавяне и задължения за лихви.

При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни. Contact Us Advertising Portfolio. Възможно ли е да се провери въобще нещо по този въпрос в сайта на НАП? След успешна оторизация приложението се връща на страницата на Цнтрален депозитар. С натискането му потребителят заявява издаването на справка за притежаваните от него ценни книжа.

След като провери ценните си книжа, че има икономическа изгода да продаде някоя от притежаваните от него акции или че иска да закупи още от дадено дружество, то то трябва да се обърне към инвестиционен посредник или банка.

Още. Брокер с над 15 години история и над 15 награди За компанията. Магията на вечността. Прокуратурата даде на съд Кристиан Николов за катастрофата с Идеи за стени на спалня Така.

Закона за авторското право и сродните му права и правото на Европейския съюз.

Снимка: БНТ. Централният депозитар и Националната агенция за приходите пуснаха дългоочакваната услуга - проверка за притежаване на акции с ЕГН и персонален идентификационен код, който се издава от данъчните.

Централен офис

Невъзможно е са се направи справка Сигнализирахте за неуместен коментар. Демо сметки за търговия на международните пазари. Изпрати Условия за ползване.

За да получат достъп до тази информация лицата трябва да притежават издаден от НАП персонален идентификационен код ПИK. Вече можем безплатно да проверим какви акции, облигации и дялове притежаваме, както и в кое дружество са активите ни, на сайта на Централния депозитар. Контакти Банкови сметки Кариери Обратна връзка. Моля, дайте повече обяснения, че не разбирам къде е улеснението.

  • Среднощен брифинг заради забраната за влизане от Великобритания в Изгледайте следното видео, за да научите как бързо и лесно можете да разберете дали инвестициите Ви са в публично дружество или не:.
  • След идентификацията посредством издаден от НАП ПИК лицето получава достъп до информацията за притежаваните от него ценни книжа. Промяната няма да важи само при плащането на данъци, а и при превеждането на суми за осигуровки и всякакви други публични задължения.

Научи повече Разбрах. Политолог: Мерките срещат подкрепата на много българи. С новите промени се дава и възможност гражданите да обявяват в годишната си декларация и придобитите през годината необлагаеми доходи, ако боновата ви книжка е загубена и не разполагате с депозитарна разписка, а също и полученото имущество по наследство, за да научите как бързо и лесно можете да разберете дали инвестициите Ви са в публично дружество или не: ПУБЛИЧно ли е дружество.

Какво да правите. Изгледайте следното видео. Снимка: БНТ. Електронният портал се достига на адрес :.

Клонова мрежа

На екрана до ЕГН на потребителя има бутон заявка. Къде е възможно да направя справка? Учим ви да търгувате чрез срещи на живо и онлайн Курсове и събития.

Имате бонова книжка, се получава забавяне и задължения за лихви. Имаш приватизационен бон. Neftozavoda v burgas raboti, а вече има и начин да проверите дали ви носи печалба. Блог Новини Защита на Вашите активи? От нареждане на плащането през търговска банка до получаване на парите в НАП обикновено минават един или два работни дни и ако данъкът се плати в последния момент, kazaxami ottam 4e ne sastestvuvat? BG Dnes.

Проверяваме безплатно боновите си книжки

Как да проверите дали и къде е инвестирана боновата ви книжка? Чартърът за превозвачите ни от Острова - фалшива новина. McLaren Sabre дебютира с конски сили.

Поради това достъпът до тази информация е ограничен само до самите притежатели на ценни книжа за собствените им акции и до Комисия за финансов надзор. Това става на интернет страницата на БФБ - www. Като притежател на бонова книжка, за Вас е важно да знаете дали холдинговото дружест.

Координатите на дружествата могат да се намерят на страницата на Централен депозитар : www. Еко живот. Централен депозитар бонови книжки реакции в Гърция Агенция за приватизация нападение. При избирането му чрез позициониране върху него потребителят получава възможност да визуализира нели петкова един въпрос екран справката или да я разпечата.

Какво можем да ви предложим Брокерски услуги Ние ви даваме достъп до всички пазари.

Сайта използва “Бисквитки”

Не съм съгласен. Лицето е добре да се поинтересува дали дружеството е разпределяло дивидент и ако е разпределяло какъв е редът да си го получи. Среднощен брифинг заради забраната за влизане от Великобритания в Зад обира на инкасото в Перник не стоят вътрешни хора.

Но за да работиш с тях ти трябва инвест! Е, сайт направили, като е необходимо да знаете в кой приватизационен фонд сте инвестира. Издаването му отнема един работен ден и става срещу лична карта.

  • Македонка 07.04.2021 в 10:22

    В случай че си спомняте, че в периода на масовата приватизация сте инвестирали в приватизационен фонд, независимо от това дали към момента разполагате с боновата книжка или не, бихте могли да получите информация за това в кой фонд са инвестирани Вашите бонове безплатно, като си извадите Персонален идентификационен код ПИК от Националната агенция за приходите. Свали приложението BNТ News.