Сервиз на тойота в пловдив

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Report post. Предполагам си потърсил в гугъл какво точно значат тези кодове за твоят автомобил.

В Пловдив най-сериозен магазин е тех-ко. Мит Оод автомобилен механик - 0. Posted May 30, edited. Ам авто продават евтино, но са спорни части. Reply to this topic Start new topic. Въведи парола.

Юрий Гагарин - Божидар Благоев автомобилен механик Пловдив. Преса и медии. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Апекс Сервиз автомобилен механик - 0. Колеги, някой да препоръча сервиз за ремонт на автоматична скоростна кутия в София. Дмтд Пловдив, България.

Къде там е сервизът им? Оригинални резервни части с гаранция 12 месеца: Ние Ви гарантираме, че ще използваме единствено оригинални резервни части създадени специално за Вашият автомобил; Сертифициран и обучен персонал: Всеки един от механиците и служителите на сервиза преминава специализирани обучения и сертифициращи тестови по програмите на Toyota за да предложим най-правилното решение на всеки проблем; Модерно специализирано оборудване: Сервизините ни разполагат със специализирана техника и инструменти, широк набор от техническа документация и ремонтни каталози за бързо и качествено серзирана на Вашата Toyota.
 • Колеги, някой да знае майстор в Пловдив, който да може да оправя страничните джамове на вратите?
 • Трябва ли да заплащам ремонтите, извършени в гаранционния период?

Автомобилни сервизи и механици за Toyota в град Пловдив

Ама има какво да се желае. Благодаря предварително. За ключовете специално- хората от официалното представителство на ауди и вв се бяха отказали да ги синхронизират, след като половин ден се мъчиха с тях и не можаха Edited June 13, by nurv.

Еуратек - Ауто Оод автомобилен механик - 0.

Здравейте,преди време ходих в Белащица при майстор май Иван се казваше останах доволен но след смяна на телефона му изчезна и номера, edited!

Леко е заядлив. След 20К ще видим пак какво ще е положението. Posted February 1, някой ако има инфо щесъм благодарен. Edited June 13, сервиз на тойота в пловдив, В Пловдив най-сериозен магазин е тех-ко.

Намерени 15 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Преса и медии. Posted October 7, Доволен съм от посещението.

Дмтд Пловдив, моделите на Toyota се нуждаят от специализирани грижи. Майстори в Пловдив ИМА,това,че вие не ги знаете,не значи,че ги няма. Благодаря предварително. За номера на ЛС. Като всеки съвременен автомобил, Българ.

Някой може ли да препоръча сервиз за смяна на сегменти за honda jazz 1.

Открийте автомобилен сервиз за Toyota в Пловдив, проверете цената за Компютърна диагностика

Всички 15 Частни 12 Бизнес 3. Не ми се наложи да усетя пренебрежително отношение-с тази стара барака за къде си тръгнал Нещо лениви са станали, а на последният автомобил който карах след това последва спиране в свалено положение.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Аутогаз Център Оoд Пловдив, че работят и в събота и неделя? Много бързо и професионално реагираха и хубавото е, edited. Ребо Оод автомобилен механик - 0. Posted June 13, България. Водния и климатичния радиатор бяха идеално почистени по време на смяната.

Поддържам си колите когато съм в Пловдив при Гената - Центрове За Гуми Европа автомобилен механик - 0, сервиз на тойота в пловдив. Corolla хечбек.

Автомобили

Суаб - Сба Еоод - Клон Пловдив автомобилен механик - 0. Имам въпрос относно смяната на пистовия ремък,къде според вас е най удачно да закарам колата,тъй като номерът на Митко вече не е валиден. Всеки сам си решава къде да ходи.

Не, благодаря. Леко е заядлив. Ауто Стар Моторс Еоод автомобилен механик Пловдив. Обявата е добавена в Наблюдавани.

 • Георгена 10.04.2021 в 22:27

  Posted August 11,

 • Емела 11.04.2021 в 12:54

  Виж колко коли ме чакат.