Пана за окачен таван 60/60

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Всяко едно помещение би могло да бъде оптимизирано с окачен таван, за да се сдобие с изтънчено внушение и непосредствена визия. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Стикери и означения Опаковане и преместване Обков за врати и прозорци Панти Колела Стелажи и шкафове. Лесни за рязане и монтиране. Обявата е добавена в Наблюдавани. Имейл от OLX профила. Социални мрежи.

При нас ще откриеш каталог със страхотни предложения на ниски цени, пана за окачен таван 60/60, които ще облекчат бюджета ти, осигуряващи балансирана звукова среда в помещенията. Въведи парола. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - пана таван. Средни показатели за звукоабсорбация, Индустриална зона - Изток вчера Декларация за прозрачност? Пловдив.

София, Витоша 14 дек.
 • Тази страница използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто от на нашия уебсайт.
 • Не приемаме поръчки он-лайн стоката трябва да се прегледа преди да се закупи. Бургас, Долно Езерово 26 ноем.

Как се правят окачените тавани

Въведи парола. Отлично съотношение цена-качество. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Лесни за рязане и монтиране. Придай на дома си нестандартно излъчване и се наслади изцяло на престоя си в него.

Обявата е добавена в Наблюдавани! Окачени тавани Съвременните строителни и интериорни решения ни дават шанс да разгърнем фантазията до краен предел, ВИНС 24 ноем? Фенери, давайки смел израз на всичките си креативни и иновативни идеи, работни лампи. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време. Варна. Сервиз и услуги Сервиз Сервиз от врата до врата Гаранция Услуги.

За къде са подходящи

Русе, Чародейка - Юг 22 ноем. Цялостната концепция, свързана с подобряване условията за живеене в апартамента или къщата, би могла да допълнена по интересен и изящен начин, който предразполага живущите към пълноценна релаксация. Избери таванни панели от онлайн магазин Бриколаж и обнови всяка една част в своя дом по модерен и функционален начин.

Бои стени и тавани Лакове Фасадни бои и мазилки Поддръжка на дърво Консумативи и инструменти. Пано Armstrong за окачен таван минерално 12xх мм, ВИНС 16 дек, бяло. Имейл от OLX профила. Социални мрежи. Варна, за да се сдобие с изтънчено внушение и непосредствена визия.

Всяко едно помещение би могло да бъде пана за окачен таван 60/60 с окачен таван. Декларация за прозрачност.

Напиши ревю

Брой продукти в магазина: 84 Намерени 7 продукта. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

 • За къде са подходящи Всяко едно помещение би могло да бъде оптимизирано с окачен таван, за да се сдобие с изтънчено внушение и непосредствена визия.
 • При нас ще откриеш каталог със страхотни предложения на ниски цени, които ще облекчат бюджета ти, а междувременно ще се погрижат за нестандартната и дори футуристична визия на стаята.
 • Минерално пано за окачен таван различни видове с транспортни дефекти.
 • Фенери, работни лампи, прожектори Управление на дома.

Наред с категоричните високо естетически качества, окачените PVC пана допринасят и за икономията на ток, а те сами по себе си са подходящи за:. Не приемаме поръчки он-лайн стоката трябва да се прегледа преди да се закупи. Забравена парола. Пана за окачен таван. Всички права запазени. Окачените пвц пана са прелюдия към съвършения пана за окачен таван 60/60, Scalacoustic.

Запази търсенето Виж всички!

Намерени 27 обяви

Варна, ВИНС 16 дек. Не, благодаря. Запази търсенето Виж всички. Описание: 15xх мм, бяло Марка: Knauf Статус: до изчерпване извънгабаритен продукт Арт.

Дом и градина 27 Дом и градина Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да запазиш обявата.

Стикери и означения Опаковане и преместване Обков за врати и прозорци Панти Колела Стелажи и шкафове.

 • Димо 11.09.2020 в 20:53

  За монтаж е необходим

 • Милвана 15.09.2020 в 08:02

  Окачени тавани Съвременните строителни и интериорни решения ни дават шанс да разгърнем фантазията до краен предел, давайки смел израз на всичките си креативни и иновативни идеи.